Новини

От м.юни 2022 година при към ДКЦ Д-р Грийнберг е регистриран онлайн магазин за осъществяване на онлайн медицински консултации при невъзможност за посещение на здравно заведение с възможност за отстъпки и промоционални цени на адрес www.poliklinikaonline.com.

Очаквайте скоро възможност за медицински прегледи за емигрантски визи за Австралия.

От април 2022 година е разкрит на територията на ДКЦ Д-р Грийнберг кабинет по Авиомедицина , в който ще се оценява здравето на летателен състав и ръководители на полети за изпълнение на правата им при упражнянване на професията.

 

ПОРАДИ ОТТЕГЛЯНЕТО НА ПАЦИЕНТОПОТОКА ПОСЛЕДВАЛ НАЛОЖЕНИТЕ COVID19-ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ, ОТ 1 ОКТОМВРИ 2020 ФИЛИАЛЪТ В ж.к. МЛАДОСТ 3 ПРЕКРАТИ ДЕЙНОСТ

ПРОФИЛАКТИКА, РАННА ДИАГНОСТИКА И СВОЕВРЕМЕННО КОМПЛЕКСНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОТКЛОНЕНИЯТА ОТ ПРАВИЛНАТА СТОЙКА НА ТЯЛОТО И ИЗКРИВЯВАНИЯТА НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ

ДКЦ „ГРИЙНБЕРГ” предлага на Вашето внимание възможност за профилактика, ранна диагностика и своевременно комплексно лечение на отклоненията от правилната стойка на тялото и изкривяванията на гръбначния стълб – сколиози, кифози, кифосколиози.

 

БЪРЗ ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС 2019-nCoV

CHEMTRUE® ТЕСТОВЕТЕ СЕ ОСНОВАВАТ НА ИНДИРЕКТЕН ИМУНЕН АНАЛИЗ ЗА КАЧЕСТВЕНО И СЕЛЕКИВНО ОТКРИВАНЕ НА 2019-nCoV IgM/ IgG АНТИТЕЛА В СЕРУМ, ПЛАЗМА ИЛИ ЦЯЛОСТНА КРЪВ.
ВРЕМЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЕСТА И ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА РЕЗУЛТАТА – 15 МИНУТИ

 

Денонощен дежурен кабинет

От 01.01.2013 г. във Филиала ни в Дружба 2 на бул. Копенхаген 23 А се откри денонощен дежурен кабинет, предлагащ прегледи, ЕКГ, манипулации. Обслужва договорни пациенти на лични лекари, както и пациенти от доброволни здравноосигурителни фондове.